Rondbrengen De Loerus

Zoals elk jaar, met uitzondering van 2021 en 2022, wordt De Loerus weer rondgebracht.
Dit zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 20 januari 2024.

In onze Carnavalskrant kunt u woorden lezen van Prins Huib dun Eerste, Prinses Fee dun Eerste, Nar Kwiebus, Pliessie Pralleke, Adjudant Sjaokie, Boerin Martje, Dun Burgervader en van onze Veurzitter. Uiteraard is het programma terug te vinden, en staan er ook fotookus in. En last but not least zijn er een aantal verenigingen en stelt de nieuwe Jeugdraadbegeleiding zich per persoon voor.

Hoofd-redacteur/vormgever Corné Nieuwkoop heeft gekozen voor een paar wijzigingen in de krant, en heeft het logo van De Loerus vernieuwd.
Inhoudelijk betekend dit dat het programma naar de een-na laatste pagina is verplaatst. Hier zit het voordeel aan, dat u het programma uit de krant kunt halen en op de koelkast kan hangen. Het colofon staat in plaats daarvan nu op pagina 2.

Mocht u aankomend weekend niet thuis zijn, dan krijgt u De Loerus in de brievenbus. Mocht u dan nog willen doneren, scan dan de QR-code die voorop staat of op pagina 2, met de uitleg.
Graag zien wij uw opmerkingen of complimenten tegemoet. Dit kan via e-mail: deloerus@gmail.com of spreek “Nar Kwiebus” even aan.