LAK treed als één naar buiten

De Loerendonckse Algemene Karnavalsstichting is opgericht in 1971 en sinds 1973 wordt er Carnaval gevierd in Loerendonck.
Vanaf 1993 is er ook buiten de Raad van Elf, elk jaar een geweldige Jeugdraad. Deze groep is uiteraard de toekomst voor het Carnaval in Loerendonck.

Deze Jeugdraad wordt jaarlijks begeleid door enthousiaste vrijwilligers om de kinderen door de Carnavalsdagen te begeleiden. Zij hadden de naam: Jeugdraad De Loerekus.

Na Carnaval 2023 stopten de begeleiders en kwam er een nieuw drietal om de Jeugdraad te begeleiden. Om nu meer eenheid uit te stralen, ook tijdens diverse uittredens, heet de Jeugdraad vanaf nu: LAK Jeugdraad. Uiteraard met een nieuw logo.

Omdat de LAK Jeugdraad een nieuw logo heeft, heeft elk “onderdeel” binnen de stichting vanaf nu een eigen logo die voornamelijk gebruikt wordt op onze online kanalen. Zo weet elke Loerendoncker om welk “onderdeel” het binnen de stichting draait. Buiten de socials worden deze logootjes ook in De Loerus gebruikt.

Op deze website, die vanaf heden De Loerus Online heet, kan men Bestuur, Jeugdraad, Raod van Elluf en ‘Ofhouding terugvinden onder de kop: “LAK” of er hier op de naam te klikken.

Wij zien ‘ut zitte’ om komend Carnaval als Één stichting naar buiten te treden.