11de van de 11de BAL 2022 komt eraan!

Na 2 jaar van corona en incomplete maar zeer gezellige carnavalsjaren geven we hem dit jaar weer een extra zetje. Het licht en geluid is weer geregeld de DJ’s en artiesten zijn geboekt en de Raad en Jeugdraad zijn er bijna weer helemaal klaar voor.

We kijken uit naar weer een carnavaleske start en opening van het carnavalsseizoen en dat doen we op vrijdag 11 november vanaf 20.30 uur. Op die avond zal de Jeugdraad en de Raad van 11 weer gepresenteerd worden voor het komende jaar. Als klapstuk komen de heren van Mosterd na de Maaltijd een optreden verzorgen.

Wil jij carnaval ook de komende jaren behouden in Loerendonck schrijf je dan in als vrijwilliger voor een van de werkgroepen of misschien wel als raadslid bij de Jeugdraad of Raad van 11. Dit carnavals jaar staat in het teken van de verrassingen en dat past precies bij ons motto Gift ‘m ‘n zetje.