50 jaor Loerendonck DIGITAOL

Zaterdag 13 februari is het zover: 50 jaar Loerendonck! “Wa’n gouwe tijd” had het moeten worden, maar door de huidige coronatijd is er geen gelegenheid voor een bruisend jubileum. En toch gaan wij er een mooi feest van maken op zaterdagmiddag 13 februari! Het wordt digitaal uitgezonden en iedereen kan erbij zijn!

Het begint om 13.11 uur met o.a. presentatie Mini Jeugdraad, Raad van 11, een jubileumvideo met daarin optochten, tonpraoten en Carnavalsvieringen uit verscheidene jaren. Als klap op de vuurpijl om 15.00 uur “de Grote Loerendonck Kwis” met ook een speelronde voor de kinderen. Om 18.00u sluiten wij deze feestmiddag af met een afterparty collage van de leukste foto’s. Deelname aan deze editie bedraagt €5,00 per team / gezin. Om mee te kunnen doen aan de show, schrijft u zich in via de website https://www.thuisvdbuis.nl/…/50-Jaor-Loerendonck…

Wat deze kwis onderscheidt van andere kwiskus, is dat wij als L.A.K. “Live” uitzenden, waardoor u ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit device wordt namelijk uw eigen kwiscontroller. Hoe dit werkt, wordt allemaal uitgelegd in een brief nadat u zich heeft ingeschreven met uw team. Ook kan men foto’s appen die tijdens de uitzending voorbij komen. Het digitale feest is toegankelijk voor het gehele gezin. Onze speciale dank gaat uit naar alle lokale ondernemers die Loerendonck een warm hart toedragen en ervoor zorgen dat dit digitaal samenzijn mogelijk gemaakt kan worden! Zet de toegestane visite met een gezellige drankje en borrelhapje op 1,5 meter afstand van elkaar en ga heerlijk genieten via de live stream! Wij rekenen op het enthousiasme van heel Loerendonck e.o. en hopen u allen virtueel te mogen begroeten tijdens ons feest:
50 jaor Loerendonck!