Boek 44 jaar carnaval in Loerendonck

Beste Loerendonckers,

Afgelopen jaar heeft het L.A.K. een symbolisch boek aangeboden gekregen van Ikken & IJ met hier in het eerste verhaal. De bedoeling is indien er voldoende animo voor is een officieel boek te maken met verhalen over jullie vereniging / bouwclub van het ontstaan tot nu. Het kan zo zijn dat er verenigingen zijn die in de loop van de afgelopen 44 jaar gestopt zijn. Ook deze verhalen zijn van harte welkom. Zijn er nog mensen die mooie foto’s hebben bij hun verhaal mail deze dan met je verhaal naar loerendonck.secretariaat@gmail.com Het L.A.K. gaat dan samen met Ikken & IJ kijken of dat het haalbaar is om een mooi boek over 44 jaar carnaval in Loerendonck uit te brengen. Misschien zijn er onder jullie mensen met bedrijven die een deel van de kosten willen sponseren. Met deze mensen komen we ook graag in contact. Stuur een mailtje naar bovenstaand mail adres of neem contact op met het secretariaat van het L.A.K. of met Ikken & IJ.

We zien jullie positieve reacties graag z.s.m. tegemoed.

Met vriendelijke groet,

Het L.A.K. en Ikken & IJ