Ut waar echt plakke meej mekaore!

Het Carnaval in Loerendonck is afgelopen! Van vrijdag 21 februari tot dinsdag 25 februari barstte het feest los, onder het motto We plakke meej mekaore. Van een spectaculair Aftrapbal meej Sjansjee, een prachtige Loerendonckse Grootse Optocht, een zeer geslaagd Polonaise Buffet met Lichtjesbal. Een witte Niervaert kregen we tijdens het Themabal, waar Après-ski de boventoon voerde. En als afsluiter kregen de 50 plussers een middag vol muziek en prijzen gevolgd voor iedereen de Lampionnenoptocht (ondersteund door B.C. Nog eentje dan en C.V. De Narrekus) met de verbranding van ons Trien.

In 2021 (19-01-2021) bestaat de Loerendonckse Algemene Karnavalsstichting 50 jaar. Op 14 november zal de aftrap plaatsvinden met het 11de van de 11de Bal, gevolgd door het Westhoekfeest op 9 januari. Dit alles onder het motto: WA’N GOUWE TIJD.

De plaotjes van afgelopen Carnaval, zullen de komende dagen worden toegevoegd.