Bijeenkomst carnavaloptocht loerendonck

Op 8 november 2014 is het carnavalsseizoen in Loerendonck officieel begonnen . Op die datum hebben diverse clubs gestreden om de bokaal voor het Carnavalslied 2014/2015. Daarnaast hebben de Loerendonckers en Loerendonckerinnen kunnen zien dat Jeugdprins Tijn d’n 1e en Prins Wout dun 1e vanaf die dag met de scepter zwaaien. Een tweetal die garant staan voor een leutige sfeer tijdens en voor de carnavalsdagen.

De 11e van de 11e is voor de vele bouwclubs en carnavalsverenigingen het startschot om vanaf die dag aan hun wagen te gaan werken, kostuums te maken, ideeën op te doen en op andere manieren creatief aan de slag te gaan. Tijdens de carnavalsdagen zal alles tevoorschijn worden getrokken om dit bonte, vrolijke en kleurrijke spektakel te tonen tijdens de Carnavalsoptocht. De bouwclubs aan het lassen, slijpen,verven, timmeren om het motto “Alles val op z’n plek” op een ludieke manier uit te dragen. Op zaterdag 14 februari zullen we het resultaat zien.

Op dinsdag 13 januari om 20:00 zal er in het Parochiehuis een bijeenkomst zijn waarbij onder andere meer informatie gegeven wordt omtrent de optocht; de route, het reglement enzovoorts. Tijdens deze avond wordt de mogelijkheid gegeven om je direct in te schrijven en wil het L.A.K graag toasten op het nieuwe jaar. Bij deze is iedereen uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Inschrijven voor de Loerendonckse optocht gaat via de downloads op de website van loerendonck.net ( https://www.loerendonck.net/contact/downloads/ ) of via de mail aan loerendonck.kannekens@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Matthijs Kannekens
werkgroep “Carnalvalsoptocht Loerendonck”