Coronavirus gooit roet in het eten van Loerendonck

Beste Loerendonckers & Loerendonckerinnen, Brakken en Piepers

In gezamenlijk overleg met de Gemeente Moerdijk en carnavalsverenigingen en stichtingen in de Westhoek, hebben we als L.A.K., met tranen in onze ogen, het besluit genomen om de traditionele carnavalsviering tijdens Elfde van de Elfde, ons 50-jarig jubileum (Westhoekfeest) en de Carnavalsoptocht niet door te laten gaan.

De huidige situatie rondom het Coronavirus maakt het onmogelijk om deze grote activiteiten te organiseren. Samen met de Gemeente Moerdijk zal de situatie op 9 januari 2021 verder worden bekeken en besloten worden hoe we Carnaval 2021 een verdere invulling kunnen geven. Dit zal met de dan geldende richtlijnen en voorschriften van de Veiligheidsregio Midden en West-Brabant zijn. Tot deze datum zullen er GEEN activiteiten in Loerendonck worden georganiseerd. Uiteraard zitten we niet stil en worden mogelijkheden onderzocht om kleine activiteiten te organiseren tijdens Carnaval in 2021. Een Carnaval zoals we gewend zijn, zit er helaas niet in. We zullen jullie na 9 januari 2021 verder informeren over de mogelijkheden.

Maar dat wil niet zeggen dat het Carnaval niet doorgaat, alleen de vorm waarin is nog onzeker, want Carnaval gaat nooit verloren!
Ondanks alles een carnavaleske groet,

Bestuur L.A.K.