SjanSjee gift aftrap vannut Loerendoncks Carnaval

As op vrijdag 21 februaori ut Carnaval is begonnen meej ut Scholenbezoek, is er in dun aovond weer de aftrap in onze residentie De Niervaert. Van 19.30 tot 21.30 uur is ut Limonadebal veur de jeugd tot 15 jaor. En daorna is er veur dun Bouwers en Buitenlui, ut Aftrapbal.

En tijdes da Aftrapbal, waor dun meziek wor gedraoid deur DJ Joost, ken iedereen wir geniete van een optreeje in Carnavaleske sferen. Di jaor ebbe we gekooze veur de daomes van SjanSjee.

De daomes zen ut afgeloope jaor bekend geworre meej “Ik wil je pijpen (van je broek wat korter maken)”. En ok di jaor ebbe ze wir een dubbelzinnig nummerke gemaokt: “Effe trekke (en dan gaat ie in je mond)”.

Wilde de daomes nie missen en meej lalle op deze twee en andere nummerkus? Kom dan op 21 februaori naor De Niervaert en feest meej!