Vernieuwde websijt onlijn

Na het afgelopen Carnavalsjaar is er binnen de L.A.K. een Social Media groep opgericht. Deze groep bestaat uit een lid van de Jeugdraad in naam van Tante Dee, Webmaster Gerbert, ontwerpers van De Loerus en Drukwerk, d’Oftekenaor Lenie en Sirremonimeester Nelis, Voorzitter van de L.A.K. Walter en “last but not least Prins Corné d’n Irste”.

In deze groep kwamen de diverse media kanalen naar voren. Een punt ervan was de website. Is deze nog up-to-date, als het gaat om indeling, informatie van deze tijd en wat kan er nog anders ? Uiteindelijk is Sirremonimeester Nelis aan het werk gegaan met het maken van een nieuwe website. Over het algemeen is er qua uitstraling weinig veranderd. Maar de site is overzichtelijker geworden.

Wat is er nieuw? In het menu is e.e.a. anders ingedeeld. Onder het kopje LAK vindt u alle info over Bestuur, Raad van 11, Jeugdraad, is de Prinsengallerij vernieuwd en ouwe veldteekus, ouwe plaotjes en motto’s kunt u nu bekijken in De Ouwe doos. Onder het kopje Carnaval vindt u alle informatie over de activiteiten die wij als L.A.K. organiseren voor de Loerendonckse bevolking. Nieuw is onze websjop. Hierin kunt u kaarten bestellen voor het Tonpraoters Gala, de Loerendonck vlag bestellen of Loerendonckse Lapper worden (voorheen Donateurschap).
Bij Grootse Optocht kunt u alle info vinden over de optocht, en uiteraard kunt u zoals voorheen gewoon nog contact met ons opnemen.