Carnavalsjaar 2020 geopend!

Zaterdag 9 november 2019, werd in Feesttent De Niervaert het 11de van de 11de Bal gevierd. FeestDJ Remco bracht de stemming erin, met heerlijke muziek. Om 21.11 uur werd door Buurman en Buurman de nieuwe Jeugdraad gepresenteerd. Na de Raadsleden en Ereraad, kwam Prins Reinier dun Eerste het podium op, en sprak mooie woorden aan oud prins Marijn dun Eerste en de aanwezige Loerendonckse jeugd.

Om 23.11 uur werd de muziek onderbroken door Ad(je voor de sfeer) Schneijderberg, met de presentatie van de Raad van 11. Buiten de vaste gezichten in de Raad, als we het hebben over de Raadsleden, zijn er een aantal nieuwe namen en herintreders. Nieuw als Raadslid zijn Heleen Langeweg, welke sinds lange tijd het vrouwelijk schoon vertegenwoordigd in de raad, Peter van Kaam en Ben Pope sluit het rijtje van nieuwelingen. Teruggekomen na zijn afscheid in 2013 is Matthijs Kannekens. De Ereraad is hetzelfde gebleven na Carnavalsjaar 2019. En dat betekend dat Prins Corné d’n Irste zijn regeringsjaren voort zet, met aan zijn linkerzijde D’Ofdame Manonneke en aan zijn rechterzijde Adjudant Bertus. De avond werd afgesloten met een optreden van De Dorini’s en muziek van FeestDJ Remco.