Loerendonck et ut VAST GEHOUWE

Nu de dampen van Trien & Loerus opgetrokken zijn, kijken wij als Loerendonckse Algemene Karnavalsstichting terug op een mooi en geslaagd Carnaval. Wij als stichting stonden voor een uitdaging om het Carnaval in Loerendonck, in stand te houden. Na maanden van zwoegen en zweten van de toen nog aanwezige vrijwilligers, is op het laatste moment alles op z’n plek gevallen. Prins Corné d’n Irste trok samen met Jeugdprins Marijn dun Eerste de leutkar in Loerendonck en die leuttrein werd op vrijdagochtend gestart en eindigde op dinsdagavond met het inleveren van de sleutels bij wethouder van de Gemeente Moerdijk: Thomas Zwiers. Wij danken het team van ons nieuwe Leuthof, kortom al het personeel van Optisport De Niervaert.
Ook alle Loerendonckers, Loerendonckerinnen en buitenlui die Carnaval hebben vast gehouden in onze nieuwe residentie, BEDANKT!!!!!

Volgend jaar hopen wij dat een ieder weer aanwezig is, en dat men uit de voeten kan met het nieuwe motto: WE PLAKKE MEEJ MEKAORE.