11/11 bal 2016

liedjesfestival-2016-17

Beste carnavalsvrienden,

Op 12 november is het dan weer zover, dan gaat het carnavalsjaar 2016 – 2017 weer van start. Op deze avond vindt o.a. de presentatie van de jeugdraad en de grote raad plaats, maar ook kunt u weer genieten van diverse verenigingen, groepen en solozangers en zangeressen die ieder jaar hun uiterste best doen om op het motto een leuk liedje in elkaar te knutselen. Van de meesten horen we dat de voorpret vaak leuker is dan het uiteindelijke zingen op het 11/11 bal. Het publiek geniet er ieder jaar weer van dus wil je meedoen download dan het inschrijfformulier op onze website en mail de tekst naar loerendonck.secretariaat@gmail.com wij kunnen dan de tekst via een beamer presenteren in het Parochiehuis. De inschrijving sluit op 5 november 2016!!!
Download hier uw inschrijfformulier voor het liedjesfestival dat plaats vind op zaterdag 12-11-2016 in het Parochiehuis te Klundert.

https://www.loerendonck.net/contact/downloads/

Succes met het schrijven van jullie carnavalslied.

Motto 2016 – 2017: WE BOUWE D’ROP!