Loerendoncks meziek spektaokul

Winnaars Loerendoncks meziek spektaokul 2014 – 2015

IMG_8961

Beste carnavalsvrienden,

Op zaterdag 14 november is het dan weer zover, dan gaat het carnavalsjaar 2015 – 2016 weer van start. Op deze avond vind o.a. de presentatie van de jeugdraad en de grote raad plaats, maar ook kunt u weer genieten van diverse verenigingen die ieder jaar hun uiterste beste doen op het motto een leuk liedje in elkaar te knutselen. Van de meeste horen we dat de voorpret vaak leuker is dan het uiteindelijke zingen op het 11/11 bal. Het publiek geniet er ieder jaar weer van dus wil je meedoen download dan het inschrijfformulier op onze website en mail de tekst naar loerendonck.secretariaat@gmail.com wij kunnen dan de tekst via een beamer presenteren in het Parochiehuis. De inschrijving sluit op 7 november 2015!!!
Download hier uw inschrijfformulier voor het liedjesfestival dat plaats vind op zaterdag 14-11-2014 in het Parochiehuis te Klundert.

https://www.loerendonck.net/contact/downloads/

Succes met het schrijven van jullie carnavalslied.

Motto 2015 – 2016: WE SCHRIJVU GESCHIEDENIS!