Tonpraoten 2014

mmml-2013-11

Bij deze blikken we nog even terug op naar ons idee een zeer geslaagde avond Tonpraoten 2014. De mix van een aantal dorpsgenoten en 2 tonpraoters van buiten Loerendonck was weer een avond vol gezelligheid. Nadat we eerst hebben genoten vanPastor IA (Jan Crezee ) en Lodewijk Uitedewaal Lobezo (Ad Driesprong ) kregen we na een kleine pauze Ben Schorem ( Twan van Oers ) en B. Ali ( Ronald Kustermans ) na de grote pauze waarin we vermaakt werden met de muziek van Dajomapartymusic sloten we de tonpraotavond met Anneke Schneiderberg als Sjaantje van de Voorstraat de zus van Jaantje en als nieuwkomer maar waarschijnlijk niet meer weg te denken binnen de tonpraotclub van Loerendonck Wim Lankhuijzen als Willem de Plakker.
Willem de Plakker had niet alleen een plaktafel bij maar ook de scepter van Prins Jan de 2e die sinds vorige week na de zeer geslaagde opwermmiddag ineens verdwenen was. Ieder jaar gebeurt dit wel een keer en meestal komt hij dan weer opgepoetst terug. Na het genieten van alle tonpraeters was er nog een zeer geslaagde afterparty in de Beurs tot in de laten uurtjes met om 1.45 uur nog een dankwoordje van Sjaantje van de Voorstraat.
Op naar volgende week als de Loerus verspreid gaat worden in Loerendonck. Wil jij het L.A.K. hier mee helpen of wil je een keer stage lopen bij het L.A.K. en in de keuken mee kijken meld je dan nu aan via loerendonck.secretariaat@gmail.com