Nieuwe voorzitter.

 

 

Het L.A.K. heeft een nieuwe voorzitter!

Vrijdagavond 26 april 2013 was het dan zover. Het voorzitterschap binnen de Loerendonckse Algemene Karnavalsvereniging is gisterenavond officieel overgedragen. Rond de klok van 21.00 uur heeft Matthijs Kannekens zijn functie als voorzitter van het L.A.K. over gedragen aan Toine Santbergen. Toine is geboren in Breda en getogen in Zevenbergen maar woont al jaren met zijn vrouw en 3 kinderen in Klundert. Toine is opgegroeid in een carnavaleske familie en is dus bekent met de protocollen hoe het moet met carnaval. Het bestuur is dan ook heel blij dat we Toine aan onze club mogen toevoegen en dat we een waardige opvolger voor Matthijs Kannekens hebben kunnen vinden. Het eerste officiële

 

optreden van Toine zal plaatsen vinden op het 11/11 bal wat dit jaar gevierd zal worden op zaterdag 9 november 2013. Het L.A.K. wenst Toine dan ook heel veel succes in zijn nieuwe functie en bedankt Matthijs nogmaals via deze weg voor de afgelopen jaren.