Loerendonckse seniorenmiddag: Wim en Riet Bezuyen laten de kids wel hossen

Foto Cindy Joos / het fotoburoKLUNDERT – Een vol huis, dat was het gistermiddag in het Parochiehuis tijdens de Loerendonckse seniorenmiddag.

Iedereen jaar wordt dit carnavalsfeest weer beter bezocht. Het programma was er dan ook naar. Naast gezellige muziek en een hapje en een drankje, kwam tonpraatster Anneke Schneijderberg als Jaantje van de Voorstraat nog even langs. Zij wist het publiek aan het schateren te krijgen met haar verhaal over de wederwaardigheden over Klundert en zijn inwoners. Ad Driesprong als Lodewijk de Oudste van Sancta verhaalde over hoe het is om zo oud te zijn. Het Klundertse duo Ikken&IJ sloot de middag muzikaal af met het zingen van de nodige carnavalsliedjes en het Loerendoncks carnavalslied 2012. Alle aanwezigen kregen bij het naar huis gaan een tas met boodschappen mee.

BNdeStem

foto Cindy Joos/het fotoburo

Foto Cindy Joos / het fotoburo