Ikken & IJ op bij Baronie TV

…doen ook dit jaar weer mee aan de van In heel West-Brabant op de tv (en in heel de wereld via het internet) is de carnavalsviering in West-Brabant van de eerste tot de laatste minuut te volgen. Van vrijdag 17 februari om 17.11 uur tot en met dinsdag 21 februari om 23.11 uur zendt zijn jaarlijkse Carnavalsmarathon uit. Vast onderdeel van de Carnavalsmarathon is al jaren de Barnavalsliedverkiezing. De 22 deelnemende liedjes, allemaal winnaars van plaatselijke liedjesfestivals, zijn nu al te zien en te horen op de website van BaronieTV (www.baronie.tv/carnaval) en worden op vrijdag 17 februari tussen 20.00 en 23.00 uur en verder gedurende de carnavalsdagen allemaal uitgezonden op tv. Op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag kan er gestemd worden op 22 liedjes. Er vallen geen liedjes af. , de winnaars van het Loerendonckse Meziekspektaokel 2012, zijn dit jaar van de partij met hun liedje “Ut is een plaotje (met een plaotje)”. Zij hebben nummer 15 gekregen. Het is de vijfde keer dat we aan deze verkiezing meedoen. Het beste resultaat behaalden we in 2008, toen we met het liedje “ ’t Oog wil ok wa” vierde werden. Tijdens de verkiezing van het beste West-Brabantse Carnavalslied 2012, in december gehouden in Hoeven, eindigden “Ikken & IJ” met hetzelfde liedje op de derde plaats. U kunt helpen door tijdens de carnavalsdagen elke dag (één of meer keren) op ons liedje te stemmen. Dat kan op drie manieren: Via de telefoon: Bel nummer 085-2014314 en stem op liedje 15, Via SMS naar nummer 3669 de tekst LIED15, Via de website: www.baronie.tv en dan stemmen op Barnavalslied nummer 15. Alle liedjes zijn ook te zien op You Tube. Dat kan via de website www.baronie.tv. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de Carnavalsmarathon van BaronieTV dit jaar niet te zien via Brabant 10, maar wel via de digitale kanalen 40 em 43 van Ziggo. Wie dat digitale kanaal niet kan ontvangen is aangewezen op de website van BaronieTV: www.baronie.tv/carnaval. Alvast bedankt voor uw stem!!! Sjaan van Kaam & Kees Hendrikx P.S. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit bericht door te sturen naar iedereen in uw adresboek en naar al uw faceboekvrienden? Misschien willen zij dan ook wel op stemmen…