Viering 11-11

Beste carnavalsvrienden,

Nu de herfst zijn intrede maakt begint het in Loerendonck weer te kriebelen. Ideeën voor karnavalswagens liggen op tafel, kostuums worden bedacht, feesten worden verzonnen en liedjes worden geschreven. En dat laatste wordt ten gehore gebracht tijdens de start van het karnaval, ofwel met de jaarlijkse 11-11 viering. Op deze avond hebben we het welbekende ‘Meziekspektaokul’. Iedereen streeft er dan naar om met hun nummer de titel “Carnavalslied 2012” in de wacht te slepen.

Meziekspektaokul 2011
12 november
19:30 in het Parochiehuis

Net als voorgaande jaren begint het programma vroeg in de avond, om 19:30, met als eerste een spetterende huldiging van onze nieuwe Jeugdprins met zijn Jeugdraad. Gevolgd door een korte verloting met grootse prijzen. Het liedjesfestival zal direct daarna beginnen en om 23:11 zal de nieuwe Prins carnaval met zijn raad gehuldigd en voorgesteld gaan worden.

De deuren van het Parochiehuis gaan om 19:30 open waarna om 20:00 gestart zal worden met het programma. Wees er dus op tijd bij!

Via de website zijn weer de laatste ontwikkelingen omtrent Loerendonck te volgen. De laatste nieuwtjes, de mooiste foto’s, de kleurrijke geschiedenis en jullie reacties in het gastenboek…. Het valt allemaal na te lezen opwww.loerendonck.net

Bijgaand treft u een inschrijfformulier, vul dit in, smeer de kelen en start met oefenen om een zo mooi mogelijk muzikaal spektakel ten gehore te brengen.

Hopende op veel muzikale belangstelling.
Tot ziens op zaterdag 12 November!

Met leutige groet,

Het L.A.K. bestuur.