Loerendonckers en Loerendonckerinnen

Loerendonckers en Loerendonckerinnen

Carnaval is al weer goed twee weken achter de rug en persoonlijk kijk ik terug op een geslaagd en prachtig feest. Met z’n allen hebben we er iets moois van weten te maken, want zonder jullie steun en hulp was het nooit gelukt.

Achter de schermen
Natuurlijk beginnen de eerste voorbereidingen ruim voor carnaval en hebben we nog diverse activiteiten om uit te voeren. We hebben het hier over o.a.: de 11-11 viering, het verzamelen van advertenties, de nieuwjaarsreceptie, het samenstellen van de Loerus, de verschillende uittredes naar buiten Loerendonck, het ophalen van Narcissen, het verspreiden van de krant, het maken van Trien en Loerus, het maken van slaatjes en pakketten voor de senioren, het klaar zetten van geluidapparatuur, het klussen aan de jeugdwagen en nog tal van andere werkzaamheden. Al deze acties konden natuurlijk alleen worden gerealiseerd dankzij jullie.

Carnaval 2011
Carnaval 2011 is in mijn optiek bijzonder goed verlopen. Op vrijdag namen de prachtig gemaakte Trien en Loerus in ontvangst van De Cocon en De Rietvest, we hadden een gezellig Limonadebal, een opwarmend Bouwersbal, een grotere Optocht met zeer mooie creaties, een drukbezocht Zaterdagavond-Bal met de beste DJ’s van loerendonck, een sfeervolle Viering op zondagochtend, een talentvol Pieperbal, een ballonvol Brakkenbal, denk tevens niet te licht over het Themabal op maandagavond, en ook de senioren zijn de gehele maandag in het zonnetje gezet en dit alles sloten we op dinsdagavond weer op spetterende wijze af……

……Was ut gin plaotje???
Om de kwaliteit binnen de Loerendonckse Algemene Karnavalstichting te waarborgen zijn we nu druk bezig om verbeterpunten op te halen. Op deze manier kunnen we processen beter laten verlopen, acties sneller uitvoeren, beter communiceren en er uiteindelijk een nog mooier carnaval van maken.

Graag willen wij alle Loerendonckers en Loerendonckerinnen bedanken voor hun aanwezigheid, gezelligheid, respect, vertrouwen en hun inzet. We kijken naar jullie uit tijdens de 11-11 viering aankomend najaar.

Alaaaaaaaf,

Bestuur L.A.K.

  • Richard Spronk
  • Joost Schuurmans &
  • Matthijs Kannekens