WeDoenMaorUnDotje met de poppu aon ut danse

In al die jaren van ons bestaan als WeDoenMaorUnDotje deden we nooit mee met het liedjesfestival.
We zijn ooit heel bescheiden gestart met een klein gezelligschap en liepen met bij elkaar geraapte spullen mee in onze eerste optocht.
Zowel onze creativiteit tijdens de optocht als ons clubje breidde zich langzaam maar gestaag uit.

Inmiddels hebben we onze eigen site: www.wedoenmaorundotje.webs.com

En is het zelfs zo gek geworden dat we sinds vorig jaar onze eigen “look” hebben aangemeten.

WeDoenMaorUnDotje

Na lang aarzelen besloten we dan toch dit jaar de grote sprong te wagen… we kunnen tenslotte niet achterblijven… en smeerden onze kelen.
Vooral in het laatst genoemde bleken we uit te blinken! Maar enfin na enige malen leutig oefenen kwam het serieuze werk. Ons optreden tijdens 11-11 was wat ons betreft een hoogtepunt van de carnaval van dit jaar. Zeker toen ook nog bleek dat we met een foto van WeDoenMaorUnDotje de krant behaalden.

We zijn geen “podiumbeesten” gebleken en vinden dat we weer genoeg in de belangstelling hebben gestaan. Daarom hebben we besloten dit jaar de optocht letterlijk, aan ons neus voorbij te laten gaan. We zullen zeker langs de kant staan, en waarschijnlijk bij het zien van jullie allen, balen van onze keuze!

Natuurlijk zijn wij op alle andere feestjes van de partij en midden in het feestgedruis te vinden in welke hoedanigheid dan ook.

Tot ziens en veul leut allemaal.

WeDoenMaorUnDotje