Westhoekfeest

In Januari heeft het L.A.K. zijn eerste uittrede. Dit betekent dat zij een feest/bal uit een omliggende plaats gaan bezoeken. Op zaterdag 9 januari zal het regionaal bekende Westhoekfeest worden bezocht in Zevenbergschen Hoek.
Het Westhoekfeest wordt ieder jaar door een andere stichting uit de Westhoek georganiseerd. Dit jaar valt het samen met het 50-jarig bestaan van de stichting “De Raod van Zeuve”. Zij hebben dit jaar dan ook als motto: “Tis un jaor meej un gouw raandje”.
Prins Wieske zal met zijn gevolg, raad van 11 en de nodige aanhang dit feest gaan opleuken door hen een bezoek te brengen. Prins Wieske zal samen zijn adjudant en nar eerder afreizen naar Zevenbergschen Hoek. Aan het begin van de avond zullen zij uitgenodigd worden voor een hapje, een drankje en de gebruikelijke praatjes.

De achterblijvers zullen om 19:30 vanaf het L.A.K.-gebouw aan de Oosterstraat met een touringcar richting het oosten vertrekken. Aangekomen in Cafe De Zwaan zal het feest echt los barsten. De avond zal opgevuld worden met veel muziek van dweilbandjes. Rond de klok van één zal de bus ons weer huiswaarts brengen.

Meefeesten? Meld je dan nog snel aan via loerendonck(dot)kannekens(at)gmail(dot)com 

Zie ook Kalender…