11-11- in aantocht

Nu de herfst zijn intrede maakt begint het in Loerendonck weer te kriebelen, want dur is wa gaonde. Ideeën voor karnavalswagens liggen op tafel, kostuums worden bedacht, feesten worden verzonnen en liedjes worden geschreven. En dat laatste wordt ten gehore gebracht tijdens de start van het karnaval, ofwel met de jaarlijkse 11-11 viering. Op deze avond  hebben we het welbekende ‘Meziekspektaokul’. Iedereen streeft er dan naar om met hun nummer de titel “Carnavalslied 2009/2010” in de wacht te slepen.

Meziekspektaokul 2009

7 november 

19:30 in het Parochiehuis

Evenals vorig jaar begint het programma vroeg in de avond, om 19:30, met als eerste een spetterende huldiging van onze nieuwe jeugdprins met zijn jeugdraad. Gevolgd door een korte verloting met grootse prijzen. Het liedjesfestival zal direct daarna beginnen en om 23:11 zal de nieuwe prins carnaval met zijn raad gehuldigd en voorgesteld gaan worden.

De deuren van het Parochiehuis gaan om 19:30 open waarna om 20:00 gestart zal worden met het programma. Wees er dus op tijd bij!