Westhoeks federatiefeest “Pliessieconclaaf”

De Loerendonckse Algemene Karnavalststichting (L.A.K.) is er trots op dat zij het Westhoeks federatie feest 2008 mag presenteren. Op 12 Januari zal dit evenement plaats vinden in zalencomplex “De Niervaert” aan de Molenvliet 7 in klundert.

Op deze avond zijn alle stichtingen uit de federatie, alle Loerendonckse karnavals-verenigingen en Loerendonckers van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Het thema van dit feest zal zijn : “Het Pliessieconclaaf”.
Alle pliessies zullen op deze gezellige avond strijden om de titel “Pliessie 2008” . Na wat netelige vragen en moeilijke opdrachten zal er een winnaar naar voren komen. Via anonieme bronnen hebben we vernomen dat collega pliessies al in trainingskamp zijn, in de sportscholen zitten en boven de leerboeken hangen. De concurrentie onderling zal dus groot worden en het beloofd een zware strijd te worden. Onze nieuwe pliessie, Stef van Buuren, zal er op toezien dat alles eerlijk verloopt, hij zal alles in goede banen leiden en optreden waar dit niet gebeurt.
Om 19:00 zullen de ereraden apart ontvangen worden in ‘De Niervaert’ om onder het genot van een hapje en een drankje . Aangezien om 19:00 uur ook de grote zaal open gaat zijn de raden, verenigingen en alle loerendonckers vanaf dit moment van harte welkom. 
Om 20:00 uur zal het programma van start gaan en zal eindigen om 1:00.
Tussen de opdrachten door wordt er muziek geleverd door dweilbands en door DJ’s Gijs en Roy van Quad Sound.