Opsporing verzocht: Reiskoffer

Afgelopen zaterdag hebben we een ontzettend leuk en gezellig Westhoeks Federatiefeest “Pliessieconclaaf” gehad in zalencomplex de Niervaert. Één dezer dagen zal hier op de site de nodige informatie verschijnen over dit feest.
Tijdens dit spektakel moesten vier pliessies strijden om de titel “Pliessie 2008”. In vier verschillende spelrondes kwam uiteindelijk de winaar naar voren. In één van die spelrondes moesten de Pliessie koffers raden. Helaas is na afloop van het feest één van de koffers ontvreemd. Aangezien we deze koffers hadden geleend zouden wij, L.A.K., het zeer op prijs stellen als deze koffer dan ook weer (anoniem) terug gebracht zou worden. Degene die de koffer momenteel in bezit heeft kan zich wenden toch het secretariaat: M. Kannekens, Zweedsestraat 10 Klundert, loerendonck(at)wandoo(dot)nl. Wacht hier niet te lang mee aangezien de rechtmatige eigenaar binnenkort de koffer weer nodig heeft.
Jammer genoeg is dit geen carnavalsgrap, want dan hadden we wel Pliessie Stefke ingeschakeld!!!

Update 16 Jan. 20:01: Zojuist ging de deurbel. Ik loop naar beneden, doe de deur open en wat staat daar……. een reiskoffer. In mijn ooghoek zie ik een auto de hoek om gaan!!! Alsnog bedankt!