Gevelversierwedstrijd

Loerendonck heeft in 2007 laten zien dat zij heer en meester zijn in het versieren van hun woning en straat. Tijdens carnaval 2008 zetten we deze trend dan ook gewoon door en gaan we Loerendonck weer eens goed versieren en jullie natuurlijk ook!!!Ieder huisje, schuurtje, boompje, fietsje, beestje en elk hoekje van de straat gaan we verpakken in vrolijke kleuren.Loerendonck zal een regenboog van kleuren moeten worden. Als jullie daarbij meehelpen door je huis te versieren met slingers, ballonen serpentines ….enzovoort…… enzovoort….. dan stellen wij daar een prachtig typisch Brabants prijzenpakket tegenover. Een deskundige jury zal alle opgegeven huizen bezoeken en jureren. Zij zullen kijken naar creativiteit, originaliteit, materiaalgebruik, kleurentoepassing en tal van andere punten.Je bent geheel vrij in hoever er versiert wordt; alleen de voordeur of het raam maar nog mooier natuurlijk het complete huis. Laat de fantasie de vrije loop.