De ezel en de steen

Vorige week haalde Loerendonck de voorpagina van de Moerdijkse bode met een artikel over de 11-11 viering. Een zeer net artikel, helaas met een verkeerd geplaatste foto.

De foto die bij het artikel was toegevoegd is een foto van Prins Jan (bekend als Jan “de kapper“) met zijn Prinses uit de Moerdijk.
Ut oog wil ok wa‘, dus ging er direct een reactie (incl. juiste foto) de deur uit om een rectificatie te laten plaatsen. De redactie was ons goed gezind en plaatste afgelopen week een foto met onderschrift.
En warempel…… exact dezelfde foto als de voorgaande week!
Prinses Britt en Prins Eduard hebben ondertussen al de nodige reacties gekregen en kunnen er stiekem wel om lachen. Hopelijk zal de Bode volgende week hun fout recht zetten, want hoe zat het met die ezel en die steen?