Aankondiging groots 11-11 bal

Zaterdag 10 November aanstaande begint het carnavalseizoen in Loerendonck weer met een groots elfde van de elfde bal. De Loerendonckse Algemene Karnavalstichting (L.A.K.) is de afgelopen weken al weer druk bezig geweest met de voorbereidingen van dit feest maar ook van het Karnaval 2008. Het vijfdaagse feest begint op 2 Februari 2008 en valt daarmee erg vroeg. De stichting zet dan ook alle zeilen bij om ook dit jaar weer alles in goede banen te leiden en het karnaval weer tot een groot succes te maken. Het L.A.K. rekent dan ook weer op alle steun van alle Loerendonckse verenigingen.

Met het motto, “Ut oog wil ok wat”, kunnen de verenigingen zich weer creatief uitleven. De muzikale creaties zullen zaterdag ten gehore gebracht worden tijdens het liedjesfestival. In het Parochiehuis zal er gestreden gaan worden om de bokaal en de eer van het ” Loerendoncks carnavalslied 2008”.

Het L.A.K. heeft dit jaar gekozen voor een geheel ander programma. Het middagprogramma is verplaatst naar het begin van de avond. Het parochiehuis zal daarom al om 19:30 uur de deuren openen. Kort daarna zal het programma beginnen met de installatie van de nieuwe Jeugdprins met raad en gevolg. Dit beloofd een waar spektakel te worden. De afgelopen maanden is er in achterkamertjes ook gezocht naar een nieuwe Prins. Prins Eduard dun Eerste heeft de afgelopen jaren met veel succes geregeerd over Loerendonck. De concurrentie met mogelijke opvolgers is echter groot en het staat tot op heden nog niet geheel vast wie in 2008 met zijn scepter over Loerendonck mag zwaaien. Zaterdagavond zullen wij het te weten komen.

Om ieder jaar weer leuke feesten voor jong en oud te kunnen organiseren doet het L.A.K. ieder jaar weer hun best om geld te genereren. Dit kan door middel van steun van donateurs, sponsors, adverteerders, giften, inkomsten via de Braderie, sgooiwagen enzovoorts. Natuurlijk willen wij iedereen bedanken voor hun steun tot nu toe. Tijdens het elfde van de elfde bal heeft het L.A.K. gekozen voor een grootse verloting.  De voorverkoop van de loten is inmiddels al begonnen en tijdens de avond zelf zullen er ook nog loten verkocht worden. De twee grootste prijzen zijn een strakke, kleurrijke flatscreen en een handige, portable navigatiesysteem. Daarnaast zullen er nog enkele prijzen verloot gaan worden.

Alle Loerendonckers zijn bij deze uitgenodigd om zaterdag 10 November vanaf 19:30 (verkleed) het nieuwe karnavalseizoen mee in te luiden.