Klaar voor Carnaval 2008!

Loerendonck is niet meer te houden, onlangs zijn de uitnodigingen voor het liedjesfestival verzonden, en zijn er op een aantal geheime locaties bijeenkomsten gehouden om de verkiezing van onze Jeugdprins voor te bereiden. Tevens gonst het van de geruchten dat Eduard ook weer is benaderd? Kortom het L.A.K. draait op volle toeren, de advertentie campagne is gestart, er is een nieuw veldteken ontworpen,  de donateurs badges zijn besteld ook is er volop vergaderd over het programma, en is het jonge LAK volop aan de slag met de invulling hiervan, kortom als voorzitter hoef ik er dit jaar niets aan te doen, en dat doet mij deugd omdat ik weet dat wij als LAK ook van alle verenigingen weer volop support kunnen verwachten, het enige dat ik dan ook doe is dit met klem aan alle clubs en verenigingen vanaf deze plaats te vragen, beste mensen doe allen je best, want het oog wil ook wat.
Komende periode zullen wij gebruiken om de gebruikelijk punten op de grote IE te zetten en daarbij is alle hulp gewenst. Ik hoop over een maand een compleet programma te kunnen presenteren met voor elk wat wils. Zodra alle overleg en afspraken met belanghebbende zijn gemaakt gaan we knallen. Komende periode zal u of uw club worden benaderd voor mogelijk wat inzet aan diverse activiteiten, u kennende weet ik nu al dat ons dat gezamenlijk zal gaan lukken.

Beste Loerendonckers en Loerendonckerinnen ik wens u alle veel plezier met de voorbereidingen,  met al uw vragen en of suggesties nodig ik u graag uit voor een vergadering waar de uitnodiging nog voor volgt…

Namens het bestuur
Jacques van den Ing (voorzitter)