Gerucht: Bruiloft

In betrouwbare wandelgangen gonst het van de geruchten dat er binnen het LAK getrouwd gaat worden.Zeker voor mij een reden om dit nieuws op echtheid te controleren, en alles wijst erop dat er op zaterdag 8 september a.s. zal worden getrouwd aan de stoofdijk om 14.00 uur ten overstaan van de ambtenaar van de burgelijkestand Mevr. Ineke Krijgsman.
Het Bruidspaar wil geen ophef en publieke belangstelling, maar als ik u vertel dat beide zeer prominente inwoners van Loerendonck zijn zullen zij hier niet aan ontkomen, dus nodig ik u allen van Harte uit aanwezig te zijn bij de Huwelijks voltrekking van  Janus van den Blaauwenhoef en zijn nader te vernoemen Bets. Voor beide echtelieden is dit niet het eerste huwelijk, dus zijn zij al blij met een peper en zoutstelletje.Uiteraard zal er onder muzikale begeleiding een PROOST worden uitgebracht. Namens wederzijdse ouders nodig ik u van harte uit.
Namens het L.A.K.

Jacques vd Ing (voorzitter)