Braderie 2007

Een groot prijzen festival,

Vorige week is het geen minuut droog geweest op de Loerendonckse Braderie. Tussen de buien door bleef het bij de stand van het L.A.K door regenen, en wel prachtige prijzen.
Het was voor mij dertig jaar geleden dat ik voor het L.A.K. op de Braderie had gestaan en wederom een prachtige ervaring om te zien hoe je mensen kunt interesseren voor je koopwaar. Maar gelukkig troffen wij onder het winkelend publiek veel L.A.K. sympathisanten aan die wat graag onze loten kochten, diegene die enige twijfel vertoonden werden maar wat graag door de verkopers over hun twijfel heen geholpen door hun  prachtige verkooppraatjes.
Het hoogte punt van deze verloting dit jaar was wel de KOE, die Ad op een zeer speciale wijze onder de aandacht van het volk wist te brengen, hiervoor vlogen de loten dan ook als zoete broodjes over de toonbank, en tot ieders grote verbazing is Benno Donkers de gelukkige eigenaar van “Bertha de KOE” geworden.
Ik wilde namens het bestuur van de L.A.K. iedereen die onze loten heeft gekocht, en iedereen die heeft meegewerkt aan slagen van deze loterij heel hartelijk danken.

Jacques van den Ing
Voorzitter L.A.K