Terugblik voorzitter

Een muzikaal spektakel dat was het.

Geweldig zoals er is gereageerd op het motto, zeg maar ons motto, want heel  Loerendonck heeft er een invulling aan gegeven. Meej de meziek mee.
Na een moeilijke start door het plotseling moeten missen van enkele goede carnavals vrienden en vriendin heeft u allen toch heel spontaan bij gedragen aan wat is geworden “een geweldig feest”.

Het doet mij dan ook deugd dat zich toch gelukkig weer opnieuw mensen  hebben aangemeld om met ons mee te denken en mee te organiseren. Hiervoor heel hartelijk dank.

Een bijzonder woord van dank naar de verenigingen die zich ook weer voor, tijdens en na de carnaval van hun beste kant hebben laten zien.

Momenteel zijn de evaluaties met diverse belanghebbende van start gegaan en wij hopen hieruit weer een aantal ideeën op te doen die mogelijk van toepassing kunnen zijn voor de toekomst die mij zeer nauw aan het hart ligt.

Ik wil Prins Bas en Prins Eduard dun Eerste beide met hun gevolg bedanken voor hun tomeloze inzet en fantastische inbreng, het zal een hele klus worden voor jullie opvolgers om dit te evenaren.

De druk op het LAK was dit jaar bijzonder groot, maar dankzij de enorme inspanning van Raad en Ere Raad is alles tot een grandioos einde gebracht. Ik ben trots op de leden van onze stichting, en heb alle vertrouwen in de huidige samenstelling van Raad en Bestuur voor aankomend seizoen.

Ook binnen het Carnaval moeten weleens beslissingen worden genomen die bepaald niet bijdragen aan iemands populariteit, maar hij of zij doen dit ten alle tijden in het belang van de stichting, ik vraag hier ook uw begrip voor.

Het mag duidelijk zijn Loerendonck maakt zich op voor Carnaval 2008 onder het motto;
Ut Oog Wil Ok Wa

Nogmaals alles en iedereen bedankt
Jacques van den Ing (voorzitter)