Uitslag optocht 2007

Ook dit jaar trok de optocht weer vele belangstellenden en niet voor niets! Buiten de “Leut Waoge” met de Jeugd Prins en raad, en de Prinsenwagen voor Prins Eduard en zijn gevolg, waren er nog eens 19 deelnemers aan de stoet.
Het motto “Mee du meziek meej” had weer veel inspiratie gegeven terwijl ook het 650-jarig bestaan van Klundert nog wat aandacht had gekregen.De prijs uitreiking volgde een tijd later in het Parochiehuis na het tellen van de punten van het publiek en de uitslagen van de jury.

Uitslag optocht 2007

Catagorie A:
 1. CV De Gabbertjes
 2. De Rietbengels
 3. CV De Dauwkruipers
 4. De Tolheffers
 5. DALHAK
 6. Jâpa
 7. De Buurmannekes
Catagorie C:
 1. Maatjesmakers v.d. Leut
 2. VC De Leutmaatjes
 3. V.O.K.
 4. De Meziekpiraatjes
 5. Sister act en Ome Tinus
Catagorie D:
 1. M.E.M.
 2. De 2 ouwe mutsen
 3. C.V.Z.B
 4. Ut Zeeuwke
Catagorie J:
 1. De Beukers
 2. De 5 vroegere muziekkanten
 3. CV De Deurdrammers
Publieksprijs:

De Gabbertjes