Namens Prins Eduard

Beste Loerendonckers en Loerendonckerinnen.
Het is weer voorbij.
Maar wat was het mooi, de bezoeken aan de scholen, mauritshof, sovak en natuurlijk aan al de feesten in de diverse horeca gelegenheden.
Iedereen had alles uit de kast gehaald om het tot een groot muzikaal succes te maken.
Dit was nooit gelukt zonder jullie hulp! Met als gevolg, een geweldige optocht bestaande uit alleen maar mensen uit ons aller Loerendonck.
Volle zalen met top optredens van geweldige artiesten.
En natuurlijk een geweldige afsluiting waar terecht de tranen mochten vloeien.
We zullen carnaval 2007 niet snel vergeten, door het enthousiasme wat er nu in Loerendonck heerst kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat carnaval in loerendonck nooit verloren zal gaan. Maar zoals dit jaar ook weer is gebleken zit onze kweekvijver vol met karnavalsvierders, de Jeugdprins met Gevolg hebben het ook dit jaar weer fantastisch gedaan en we hopen inderdaad allemaal dat degene die nu niet meer actief zijn bij de jeugdraad gauw aansluiting vinden bij een bestaande vereniging maar er is natuurlijk ook altijd plaats voor een nieuwe en zodra de tijd dan rijp is hopen wij jullie weer te verwelkomen bij de grote raad!!

Met vriendelijke groeten,
Prins Eduard dun Eerste