Gevelversierwedstrijd

Tijdens carnaval gaan we Loerendonck weer eens goed versieren en jullie natuurlijk ook. Ieder huisje, schuurtje, boompje, fietsje, beestje en elk hoekje van de straat gaan we verpakken in vrolijke kleuren. Loerendonck zal een regenboog van kleuren moeten worden. Als jullie daarbij meehelpen door je huis te versieren met slingers, ballonen serpentines ….enzovoort…… enzovoort….. dan stellen wij daar een prachtig typisch Brabants prijzenpakket tegenover. Een deskundige jury zal alle opgegeven huizen bezoeken en jureren. Zij zullen kijken naar creativiteit, originaliteit, materiaalgebruik, kleurentoepassing en tal van andere punten. Je bent geheel vrij in hoever er versiert wordt; alleen de voordeur of het raam maar nog mooier natuurlijk het complete huis. Laat de fantasie de vrije loop.

De jury wil graag van te voren weten wie de creatieve deelnemers zijn en daarom vragen we dan ook om op te geven bij het secretariaat van het L.A.K. Dit kan heel gemakkelijk door een mailtje te sturen.
Geef je naam en adresgegevens op en de jury zal tijdens de carnavalsdagen je woning komen bekijken.