Pliessieconclaaf in Loerendonck

De voorbereidingen voor een muzikaal Karnaval 2007 in Loerendonck zijn al in volle gang. Voor Polleke zal het de laatste karnaval zijn die hij in de functie van pliessie zal beleven/meemaken. Hij heeft er dan 11 jaar lang voor gezorgd dat Loerendonck tijdens karnaval netjes en ordelijk verliep. 11 jaar is in karnavalsbegrippen een jubileum en dus tijd voor een groots feest.

Vandaar dat het L.A.K. op 27 Januari in het Parochiehuis het grote Pliessieconclaaf organiseert.
Op deze avond zijn de raden van de omliggende plaatsen en de verenigingen uit Loerendonck gevraagd hun pliessie te presenteren. Alle pliessies zullen op deze gezellige avond strijden om de titel “Pliessie 2007″ .
Na wat netelige vragen en moeilijke opdrachten zal er een winnaar naar voren komen.Via anonieme bronnen hebben we vernomen dat collega pliessies al in trainingskamp zijn, in de sportscholen zitten en boven de leerboeken hangen. De concurrentie onderling zal dus groot worden.
Tussen de opdrachten door wordt er muziek geleverd door dweilbands en door DJ’s Gijs en Roy van Quad Sound.

Alle Loerendonckers nodigen wij bij deze uit om 27 Januari vanaf 20:00 bij dit spektakel aanwezig te zijn.