Optocht 2007

Natuurlijk organiseert het LAK ook dit jaar weer de grote Loerendonckse optocht.
Leuk om naar te kijken, maar nog leuker is om zelf mee te doen. Het LAK daagt daarom weer iedere vereniging, groep en individualist uit, om zich naast de “vaste” deelnemers in de bont gekleurde stoet te storten en hun creativiteit bot te vieren via verschillende carnavaleske bouwsels en andere maaksels. Tevens is naast het motto ruimte gemaakt om het 650-jarig bestaan van Klundert op ludieke wijze uit te beelden en onder de aandacht te brengen.
De optocht start om 14.00 uur vanaf ‘t Ravelijn, waar vanaf 13.00 uur de deelnemers zich opstellen. Voor iedereen die aan de optocht deelneemt en uitrijdt (zie hiervoor het optocht reglement) zal het LAK ook dit jaar weer geldprijzen uitreiken.
Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij: Matthijs Kannekens -Zweedsestraat 10.
De route van de optocht is als volgt:
Opstellen in ‘t Ravelijn – Pr.Willemstraat – Blauwe Hoefsweg – Hilsepoort – Stadhuisring (Sleuteloverdracht) – Brugstraat – Molenstraat – Kaaibrug –Voorstraat – Brugstraat – Molenstraat -Molenberglaan – Zevenbergsepoort – Voorstraat – Stadhuisring – Hilsepoort en ontbinden in de Mauritsweg en Oranjestraat.
In de Mauritsweg zal een laatste beoordeling door de jury plaatsvinden!
(N.B. Prijsuitreiking in het Parochiehuis).

U wordt verzocht langs de gehele route niet te parkeren !