Terugblik 11-11

Het L.A.K. had dit jaar 7 inzendingen binnengekregen voor het liedjesfestival en daarbij groeit dit spektakel met het jaar. De deelnemende verenigingen en personen waren: M.E.M., de Rietbengels, William den Hollander, Japa, ut V.O.K. ,de Tolheffers en Ikkenenij en Opa Pluis.
Het motto voor het karnaval in Loerendonck is in 2007: “Meej du meziek mee“.
De deelnemers hadden van dit motto gretig gebruik gemaakt en al hun muzikale kwaliteiten uit de kast getrokken om de titel “Karnavalslied Loerendonck 2007” in de wacht te slepen. De professionele jury welke bestond uit “Ad en Ad” (aangevuld met van iedere vereniging één persoon) hadden er dan ook een zware taak aan om deze titel te vergeven.
Uiteindelijk won “ut V.O.K.” op 0,5 punten meer dan de rest. Alle andere deelnemers werden allen een goede tweede.

Rond 23:11 verschenen Ruud en Anette (bekend van Big Brother) ten tonele. Zij zouden de Prins van Loerendonck met zijn raad en gevolg aankondigen. Ruud en Anette hadden zich enkele maanden geleden met de voetbalwedstrijd voor KiKa, zo goed vermaakt in Loerendonck dat zij graag eens terug wilden komen.
Daarnaast had Ruud begrepen dat Loerendonck exact een jaar geleden hun eigen Big Brother in het centrum hadden. Hij was dan ook zeer vereerd dat zij de Prins van Loerendonck met zijn raad van 11 en gevolg mocht aankondigen. Om 23:11 stormde Prins Eduard dun eerste onder luid applaus door een papieren deur het parochiehuis binnen. Na een korte polonaise door de feestzaal werden hij en zijn voltallige raad geïnstalleerd waarna het feest voortgezet kon worden.

DJ Roy en DJ Gijs van Quad sound wisten in het volle Parochiehuis nog een zeer gezellige avond te maken.