Loerendonck krijgt kleur

Als je momenteel door Loerendonck loopt, fiets of rijdt…. merk je al duidelijk dat ons mooie plaatsje flink wat kleur begint te krijgen. De winkeliers doen al hun best met de actie: “Gif Loerendonck un kleurtje“. De etalage’s komen al vol te liggen / hangen met slingers, ballonnen, confetti, serpentine (bij de Doeland zelfs terpentine) en andere kleurrijke artikelen. Nu geven de winkeliers al het goede voorbeeld en nu is het aan ons om hen te volgen. Laat je creatieve brein eens gaan en maak van je huisje een kleurrijk geheel. Het maakt niet uit hoe je het aanpakt, hoeveel je versiert of waarmee je het versiert. Als het maar gezellig en kleurrijk is. Je kunt er bovendien mooie prijzen mee winnen! Prijzen? Jazeker…. als je huisje netjes is aangekleed stuur je even een mailtje hier via de website en dan zorgen wij ervoor dat een twee-koppige jury uw huisje komt bekijken en beoordelen. Tijdens het carnaval zal de einduitslag bekend worden gemaakt en wie weet ontvang u dan zo’n groots prijzenpakket.
Ga dus maar snel aan de slag en laat Loerendonck zien dat je dur un kleurtje an gif!