Bezoek Koor & Het VOK

Koor
Afgelopen vrijdag avond heeft Prins Eduard tevens een bezoek gebracht aan “het gelegenheidskoor” t.b.v. de Carnavalsviering die volop in een koude kerk aan het repeteren waren onder de bezielende leiding van Paul Koevermans.
Na zich te hebben voorgesteld en een handje te hebben geschud, vertelde de Prins onder de indruk te zijn van alles wat zo’n viering aan voorbereidingen vraagt. Hij vond het ook leuk dat er zoveel senioren bij betrokken zijn, wat maar weer eens onderstreept dat Carnaval voor iedereen is.
Het VOK
Het is een TOFFE PEER
Woensdagavond 1 februari zijn Prins Eduard en Jacques op een clubvergadering bij het VOK geweest. Enigszins nerveus belde wij aan in de Hoogstraat waar Ina ons met een gulle lach de deur opende en ons heel graag binnen liet.
Na het intro door Jacques werd het vuur op de Prins geopend met de woorden;
Ina is de schoonmoeder van Annemiek en de Tante van Bonita, de moeder van Patrick en een tante van Diana de vrouw van Kees en vriendin van Sjanie“, of hij dit maar even wilde onthouden.
Vervolgens werden de andere voorgesteld;
Nel is de moeder van Silvia de vrouw van Walter de zus van Annie de oma van Jill en Barry en de oudste van het VOK“.
De overige dames zal ik niet voorstellen maar we hebben ze op een hele leuke manier leren kennen, vervolgens zijn er nog wat vragen gesteld zoals; “wat verdien je”, “waar werk je”, “waar ben je geboren”, “hoe oud ben je”, “heb je kinderen”?
Kortom het hemd is van zijn lijf gevraagd (dit tot groot vermaak van Bonita, die heeft iets met hemden). En die blote foto die in de “lolhoek” op de site, is het bekijken waard volgens de Dames.
Vervolgens heeft Edwin aangegeven dat we het Carnaval vooral met z’n allen moeten ondergaan, want dat blijkt het beste te werken, gezamenlijk hand in hand ook met de horeca. Vervolgens hebben wij met elkaar een aantal goede afspraken kunnen maken v.w.b. de Brakken- en Seniorenmiddag waar het VOK zich dan ook weer van hun beste kant zullen laten zien. Eind van het bezoek werd afgesloten met de conclusie; “onze Prins Eduard is een TOFFE PEER en kreeg een echte “toffe peer trofee” mee naar huis.
Lieve VOKKERS het was meer dan de moeite waard, en wij bedanken jullie voor de gastvrijheid en de warme ontvangst.
Namens het LAK,
Prins Eduard Dun Eerste & Jacques van den Ing (voorzitter)

allen veel succes!