Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 15 Januari zal het L.A.K. in de grote zaal in d’n Toogh weer hun nieuwjaarsreceptie houden.
Het zal een feestelijke en muzikale middag worden waarbij iedere Loerendoncker, die carnaval een warm hart toedraagt, is uitgenodigd.
Tijdens deze middag zal het geldbedrag wat tijdens 11-11 en daarna is opgehaald bekend worden gemaakt en overgedragen worden aan een delegatie van Villa Pardoes. De ex-prinskandidaten, welke met z’n allen zo hard hun best hebben gedaan om dit immense bedrag bij elkaar te krijgen zullen, aanwezig zijn. Maar niet alleen zij zullen ons laten terugdenken aan de Villa Pardoes actie op 11-11, een fotopresentatie zal ons terug voeren naar drie hele leutige dagen.
Onder het genot van een hapje, een drankje en (live) muziek hopen we er weer een stikleutige middag van te maken en ook u te mogen begroeten!