Geslaagde receptie

Het was een zeer gezellige middag afgelopen zondag in Brasserie d’n Toogh. Ikkenenij en Opa Pluis vulden de middag muzikaal op en er was zelfs de mogelijkheid om hun single met het carnavallied 2006 aan te schaffen ( de opbrengst ten goede van Villa Pardoes).
De foto presentatie die in handen lag van Gerbert, gaf een goede impressie van wat er tijdens en rond 11-11 heeft afgespeeld in en om het Villa Pardoes huis. Tijdens die dagen en de dagen erna werd er een gigantisch bedrag bijeengezameld, dat nu aan Villa Pardoes overhandigd kon worden. Namens Villa Pardoes was daar Chantal Fryters om het geld over te nemen en te zorgen dat het veilig in Kaatsheuvel aan zou komen.
Prins Janus en Prins Eduard kwamen binnen met een gigantische cheque in hun handen. Penningmeester Leon (die goed op de centen heeft gelet) kreeg de eer om het bedrag op de cheque in te vullen. Hij begon met twee cijfers achter de komma en langzaam verschenen er ook vier cijfers vóór de komma. Het bedrag was geëindigd op 9370,32 euro. Groot applaus voor alle sponsors, gevers en de 11 Prinsen kandidaten die het bedrag bijeen wisten te vergaren. Het waren dan ook twee van de drie laatst overgebleven kandidaten (Mart en Wim) die de cheque aan Chantal mochten overdragen. De mooie woorden die zij sprak zijn hier niet in een paar zinnen uit te drukken. Kijk maar gewoon op www.villapardoes.nl en je ziet vanzelf dat het geld een mooie bestemming krijgt. Bij deze dan ook nogmaals: “Iedereen BEDANKT”!!!!!
De middag werd nog verder voortgezet met vrolijke noten van “Bargebeure”en “Ikkenenij en Opa Pluis”.

Het was een geslaagd feestje!