Bijeenkomst carnavaloptocht loerendonck

Op 10 november 2013 is het carnavalsseizoen in Loerendonck officieel begonnen . Op die datum hebben diverse clubs gestreden om de bokaal voor het Carnavalslied 2013/2014. Daarnaast hebben de Loerendonckers en Loerendonckerinnen kunnen zien dat Jeugdprins Marc d’n 1e en Prins Jan de 2e vanaf die dag met de scepter zwaaien. Een tweetal die garant staan voor een leutige sfeer tijdens en voor de carnavalsdagen.
De 11e van de 11e is voor de vele bouwclubs en carnavalsverenigingen het startschot om vanaf die dag aan hun wagen te gaan werken, kostuums te maken, ideeën op te doen en op andere manieren creatief aan de slag te gaan. Tijdens de carnavalsdagen zal alles tevoorschijn worden getrokken om dit bonte, vrolijke en kleurrijke spektakel te tonen tijdens de Carnavalsoptocht. De bouwclubs aan het lassen, slijpen,verven, timmeren om het motto “Houdoe kop dur bij” op een ludieke manier uit te dragen. Op zaterdag 1 maart zullen we het resultaat zien.
Op donderdag 30 januari om 20:30 zal er in het Parochiehuis een bijeenkomst zijn waarbij onder andere meer informatie gegeven wordt omtrent de optocht; de route, het reglement enzovoorts. Tijdens deze avond wordt ook de mogelijkheid gegeven om je direct in te schrijven. Bij deze is iedereen uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Inschrijven voor de Loerendonckse optocht gaat via de downloads op de website van loerendonck.net of via de mail aan loerendonck.kannekens@gmail.com.