Liedjesfestival 2014

Beste carnavalsvrienden,

Op 8 november is het dan weer zover, dan gaat het carnavalsjaar 2014 – 2015 weer van start. Zoals gewoonlijk doen we dit op de zaterdag voor 11/11. Op deze avond vind o.a. de presentatie van de jeugdraad en de grote raad plaats, maar ook kunt u weer genieten van diverse verenigingen die ieder jaar hun uiterste beste doen op het motto een leuk liedje in elkaar te knutselen. Van de meeste horen we dat de voorpret vaak leuker is dan het uiteindelijke zingen op het 11/11 bal. Het publiek geniet er ieder jaar weer van dus wil je meedoen download dan het inschrijfformulier op onze website en mail de tekst naar loerendonck.secretariaat@gmail.com wij kunnen dan de tekst via een beamer presenteren in het Parochiehuis.

De inschrijving sluit op 2 november 2014!!!

Download het inschrijfformulier voor het liedjesfestival dat plaats vind op zaterdag 8-11-2014 in het Parochiehuis te Klundert onder het kopje contact – downloads – inschrijfformulier 2014.

Succes met het schrijven van jullie carnavalslied.

Motto 2014 – 2015: ALLES VAL OP Z’N PLEK