Ingezonden bericht

Goeiemoggel allemaol,

Zo net, errug genoten van de start van ut Loerendonckse Carnaval op basisschool de Rietvest.
Rondspringende blije kleutertjes in mooie pakskus mee veul sminck en serpetines, in bijen, lieverheersbeesjes, brandweer, politie,disco,k3,prinsessen en megamindy pakskus. Geweldig mee unnen zachte G. Zoue ze daor elke week motte doen zo’n verkleedpartijke, niks is leuker als Carnavaol daor op die un school. Enne ze zegge altij neen Goed Begin ist Halve werk, nou da beloof wa veur dunnen Carnavaol 2013 In Loerendonck, so juist alvaast Omroep Brabant aan gezet en die gao nie mir uit voor woensdag ! Blije juffies, optreejes, gelukkig maok opa Paul Coevermaans een leutig DVD-tje zoda we straks in de Mauritshof nog na kenne genieten van de leut van onze Kinders. Waaant ze zegge altij wie de jeugd heeft het de toekomst, kom allemaol kijke noar dunnen Grooten Optocht morgen in Loerendonck, zondag effe uitrusten in de carnavalsmis en koffie drinken in t parochiekot. Maondag ut Brakkenbal en dinsdag de lampionnekes optocht : Ja, jao op de Rietvest snappe ze dal; jong geleerd is oud gedaan, Carnaval mot je voelen, dan pas witte wa een leut ut ken brenge in je leven. Veul plezier allemoal, Alaaof unnen leutige carnaval gewenst.

Unnen trotse Loerendoncker