Rond brengen carnavalskrant de Loerus

Beste carnavals vrienden,

De Carnavalskrant de Loerus gaat weer bijna naar de drukker. Op 26 januari willen wij de Loerus weer in Loerendonck en daar buiten gaan verspreiden. Bij deze willen wij jullie vragen om het L.A.K. hier mee te helpen. Van sommige van jullie hebben we al een mondelinge toezegging gehad en daar zijn we heel erg blij mee.

Hoe kan je ons helpen?

We verzamelen zaterdagochtend 26 januari om 9.00 uur in het L.A.K. kot naast het Parochiehuis. Rond 9.30 uur zullen we dan in groepjes de diverse wijken in trekken om huis aan huis de carnavalskrant aan te bieden. Natuurlijk staat er na afloop net als andere jaren weer soep en broodjes voor jullie klaar.

Heb je tijd en wil je alvast Saome met ons Speule laat het dan even weten.

Stuur een e-mail naar deloerus@gmail.com of beantwoord deze mail!

Met vriendelijke groet en hopelijk tot de 26e,

De Redactie van Carnavalskrant de Loerus