Terugblik op die mooie zondag

Beste Loerendonckers en Loerendonckerinnen,
Op het moment dat ik de uitdaging aanging met de Gabbertjes, had ik nooit verwacht dat het zo’n groots evenement zou worden. Wat is begonnen met de woorden: “Dus jullie willen dat ik een voetbalwedstrijd organiseer? Oke, zei ik, dan gaan jullie een leuke voetbalwedstrijd krijgen ook…..”. Heeft vormen aangenomen die mijn stoutste dromen hebben overtroffen.
Nu we het toch over die uitdaging hebben……ik vraag mijzelf eigenlijk af, Gabbers, is mijn uitdaging geslaagd???
Ik ben even zo brutaal om daar zelf alvast antwoord op te geven met een volmondig JA. Want wat was het fantastisch zondag. Het weer (onze grootste zorg) zat mee, het publiek stroomde in grote getale toe (ongeveer 900 man/vrouw/kids), de wedstrijd werd gewonnen (alleen niet door ons), de optredens waren keigaaf (de artiesten zetten de tent op z’n kop), de stemming was op en top!!! 
Natuurlijk zou het zonder de sponsors niet mogelijk zijn geweest, allemaal hiervoor nogmaals onze dank. De veiling was zeer succesvol onder leiding van een goede veilingmeester en deskundig toezicht van een top notaris. Dit vond allemaal plaats op de super lokatie VV Klundert. Kortom alles en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, kan trots zijn op de geleverde prestatie!! We moeten het met elkaar doen, en dat heeft geresulteerd in een mooi bedrag van 7 624,03 Euro voor KIKA. 
Na een half jaar van voorbereiding kunnen we met een mooi en warm gevoel terugkijken op een bijzondere dag in ons mooie Loerendonck!
Met vriendelijke groeten,
Prins Eduard dun Eerste