L.A.K. Nieuwsbrief

Beste Carnavals vrienden,

Voor de meesten van jullie zal de vakantie weer achter jullie liggen en hopelijk kunnen jullie net als wij terugkijken op een mooie vakantie. Over ongeveer 3 maanden is het al weer zover dan begint het nieuwe carnavalsseizoen 2017 – 2018. Voor onze vakantie hebben we al een aantal positieve berichten vernomen van nieuwe bouwclubs tot bouwclubs die groter willen uitpakken dit jaar. Laat ons even weten waar je dit jaar gaat bouwen als je een nieuwe bouwclub / loopgroep bent hoe wij jullie op de hoogte kunnen houden. Stuur je gegevens door middel van een e-mail naar het onderstaande e-mail adres loerendonck.secretariaat@gmail.com.

Ieder jaar proberen we dingen te vernieuwen wat tot nog toe steeds positief heeft uitgepakt. Zo willen we dit jaar kijken om de 11/11 viering in een nieuw verfrissend jasje te stoppen. Heb je leuke ideeën hiervoor of wil je deze avond sponsoren neem dan even contact met ons op. Op de website van het L.A.K. www.loerendonck.net hebben we een ideeënbus geplaatst hier kun je jou gegevens invoeren en je idee. Mocht je een leuk idee hebben waar wij iets mee kunnen hopen we ook dat je ons misschien met de uitvoering wilt helpen.

Tevens zijn we nog op zoek naar een aantal nieuwe raads- en jeugdraadsleden. Lijkt het je leuk om dit jaar in de jeugdraad van Loerendonck te zitten en zit je in groep 7 of 8 van de basisschool meld je dan aan via onze website. Wil je de grote raad /het L.A.K. ondersteunen of versterken stuur dan een e-mail met je gegevens naar het secretariaat.

Wij hopen ook dit jaar weer een mooi carnavalsseizoen met jullie te beleven.

Met vriendelijke groet,

Het L.A.K.